Der er også fokus på histaminintolerance i Spanien

I Spanien er THE SPANISH SOCIETY OF DAO DEFICIENCY blevet stiftet i 2012. Foreningen arbejder på at fremme samarbejdet mellem videnskabsfolk og fødevareindustri for at hjælpe den del af befolkningen der har denne enzym defekt. (De bruger ikke betegnelsen Histaminintolerance, men kalder det istedet DAO mangel.) Hjemmesiden har både en engelsk og en spansk version. http://www.deficitdao.org/en/deficit-dao.php.
Under symptombilleder nævnes de velkendte symptomer som migræne, mavetarmsymptomer og reaktioner i huden, men også at fibromyalgi, kronisk træthed  og tendens til ADHD kan skyldes DAO mangel.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *