Histamin indhold i fødevarer

Som histaminintolerant kan du opleve, at du reagerer på nogle af fødevarerne på listen over histaminrige fødevarer, men ikke på alle. Jeg har i den østrigske bog “Histamin – Geniessen trotz Unverträglichkeiten” af Heide Steigenberger fundet tabeller med målinger af histaminindholdet i en lang række fødevarer. Jeg har lagt tabellerne ind under menupunktet Fødevarer > Mængden af histamin i fødevarer.

Ligeledes er menupunktet Om histamin intolerance blevet opdateret med info om diaminoxidase samt biogene aminer.

Der er begyndt at være god aktivitet i vores fælles forum. Jeg håber, at du vil bidrage med dine spørgsmål eller erfaringer med histaminintolerance og andre fødevareintolerancer.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *