Andre fødevareintolerancer

På det internationale Food Intolerance Network finder man gode beskrivelser af andre fødevareintolerancer som laktoseintolerance, fruktosemalabsorption, sorbitolintolerance mm. Da det er meget almindeligt at have både histaminintolerance og en anden fødevareintolerance, har jeg valgt at oversætte enkelte af beskrivelserne og lægge dem på denne hjemmeside.  For uddybende information bør du gå videre til http://www.food-intolerance-network.com/

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *