Velkommen!

Velkommen til dette nye forum for folk med histaminintolerance og andre fødevareintolerancer. Vi vil løbende opdatere bloggen med den information som vi kan indsamle fra ind og udland om histaminintolerance.

Formålet med bloggen er også at vi kan udveksle erfaringer med hinanden, der vil derfor inden længe blive installeret et forum hvor du kan dele dine erfaringer om histaminintolerance med andre.

Du kan dog allerede nu skrive kommentarer til de enkelte indlæg på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Velkommen!

 1. Liselotte skriver:

  Hej Karin.

  Velkommen til. Jeg håber meget, at du vil bidrage til siden med både ideer og ny viden.

  Jeg har googlet Camucin og det ser det ud til at ligne præparatet Daosin som indeholder naturligt deaminoxidase.

  http://www.naturli.dk/brevkassen/carsten/svar/9002-histamin-allergi
  På dette link skriver Radiolægen Carsten Vagn Hansen om brugen af Camucin.

  jeg har selv prøvet Daosin i sammenhæng med chokolade, som jeg normalt ikke tåler. Resultatet var blandet, de umiddelbare histamin intolerance symptomer med mavesmerter og diarre slap jeg for, men til gengæld var jeg som sædvanlig snottet, tung i hovedet og træt i hele kroppen dagen efter – så ikke en total succes.

  Men prøv det af, det ser ud til at reaktionerne er forskellige fra person til person.
  Det kan købes hos Matas eller helsekostforretninger under navnet Camucin eller Daosin

  Hilsen Liselotte

 2. Karin skriver:

  Hej Liselotte, det var dog en rigtig god ide. Ser frem til sidens udvikling, og håber jeg også kan være med til at bidrage. Så lige der er kommet en middel, der hedder camucin, der skulle hjælpe med regulering af histamin frigivelse. Er der nogen der har erfaring med det, og ved hvor det kan købes? Mvh, Karin

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:S9UZt27I-H4J:www.sund-forskning.dk/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D214%26catid%3D117+histamin+intollerence&cd=7&hl=da&ct=clnk&gl=dk&source=www.google.dk

 3. Helle skriver:

  Tak, jeg tror jeg fandt den rigtige side nu? Hvor har jeg dog savnet det, jeg håber at mange flere finder jer, så vi kan stå sammen om at synliggøre problemets omfang!
  Held og lykke til os og de mange derude som mangler opbakning omkring deres problemer med fødevarer. mvh. Helle

  • Liselotte skriver:

   Hej Helle
   Godt at du fandt os. Vi vil løbende udbygge bloggen/hjemmesiden, så hvis du har gode ideer til emner mm. så kom endelig med dem.
   Mvh Liselotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *