Ny lægefaglig viden om Histaminintolerance

Prof. Dr. Med Martin Raithel fra Universitetsklinikken i Erlangen (Tyskland) og hans kolleger i Tyskland og Østrig har arbejdet med området Histaminintolerance i mange år.
Professor Raithel har nu givet et eksklusivt interview til Genny Mastermann.

http://www.histamineintolerance.org.uk/exclusive-10-questions-answered-about-histamine-intolerance

Der er mange nyttige informationer i interviewet, herunder hvordan man får pålidelige resultater omkring  HIT (Histaminintolerance).   Dette interview (som er på engelsk) kan derfor være brugbar baggrundsinformation, som du kan printe og tage med til din læge.

Sidst i interviewet fortæller Dr Raithel at bogen Histaminintoleranz (Thieme
Verlag, udgivet af Jarisch, Raithel, Wantke) nu udgives i 3. oplag med alle de nye og opdaterede aspekter af histaminintolerance, og de mange forskellige kliniske symptombilleder vil være præcist beskrevet (for eksempel irritabel tyktarm, hjerte arrytmi, migræne med flere). Bogen (som er på tysk) forventes at udkomme den 6. februar 2013.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *