Apps om histaminintolerance

Bruger du iPhone eller iPad, så er der nu en rigtig god app ved navn “Intolerances”.  Denne app giver en meget overskuelig oversigt over de enkelte fødevarers indhold af histamin i farvekoderne grøn, gul, orange og rød, hvor rød betyder et højt indhold af histamin.


Når man udvælger en enkelt fødevare så får man også info om indholdet af fruktose, sorbitol, laktose og salicylsyre. Dette er en guldgrube af information når man har en kombineret fødevareintolerance.
Der er også en filterfunktion, dvs du kan indstille hvor meget du reagerer på henholdsvis histamin, fructose, lactose, salicylsyre, gluten, mælk og æg og så kommer der en liste over de fødevarer der skulle være OK for dig.

Hvis I kender til apps om histaminintolerance eller andre fødevareintolerancer til android eller andre mobile enheder, så skriv om det i forum eller på Facebook.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *