Her er det første nummer af foreningens medlemsblad som udkommer som e-magasin og sendes til medlemmer 4 gange om året. Medlemsbladet vil indeholde artikler med viden fra ud og indland, histaminfattige opskrifter samt gode råd og tips omkring hverdagen med histaminintolerance.
På dette link HIT-magasinet-1-2013 kan du læse det første nummer.

God aften
Jeg så indslaget i “Aftenshowet” i går aftes.
Jeg kunne tænke mig at spørge om det er fordi der er en bakterir der mangler eller en bakterie der er for frodig, der er årsagen til sygdommen.
Jeg har selv igennem længere tid haft Candida – problemer, også en sygdom som lægerne er meget lidt opmærksom på. Mange fødevarer må udelades – også flere af de samme, som er nævnt i forbindelse med jeres sygdomforløb.
Tror du der kan være en sammenhæng?
Hvis ja – så giver jeg gerne gode ideer.
Bedste hilsener
AG
Histaminintolerance skyldes som oftest at man ikke danner nok af enzymet Diaminoxidase som nedbryder de biogene aminer i fødevarerne, herunder histamin. Der optages så for meget histamin i kroppen og det giver en lang række symptomer. Der kan være forskellige årsager til at man ikke danner nok enzym, prøv at læse under Diaminoxidase.