Histaminintolerance i Aftenshowet – se det her

Her er et Youtube link til indslaget om histaminintolerance i Aftenshowet

Histaminintolerance i Aftenshowet

En stor tak til DR som har hjulpet med at sætte fokus på histaminintolerance.  Vi har efterfølgende haft rigtig mange besøg på hjemmesiden her, det er dejligt at der er så stor interesse for området.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Histaminintolerance i Aftenshowet – se det her

  1. Susan skriver:

    Kære Liselotte og Anne Buus,
    1000 tak for jeres indsats, for jeres deltagelse i aftenshowet. Jeg synes, I gjorde det super! Det er så vigtigt, at der kommer opmærksomhed omkring emnet “intollerance” generelt og ikke mindst omkring histaminintollerance, som vi er rigtig mange, der slås med. Bare der dog ville komme noget mere hjemligt, “videnskabeligt” fokus på emnet. Det har I nu gjort noget for. Det er dejligt!
    Hilsen fra Susan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *