Forum

Velkommen til forum, hvor du kan fortælle om dine erfaringer og stille spørgsmål til andre brugere. Alle kan læse i forum, men du skal registreres for at skrive i forum.

Her er en kort vejledning til nye brugere. Når du registrerer dig som bruger af forum, får du tilsendt et kodeord via e-mail. Når du logger på med brugernavn og kodeord, kommer du ind på din profilside, hvor du nederst på siden har mulighed for at ændre til et selvvalgt kodeord.  Du kommer fra profilsiden videre ind på hjemmesiden ved at trykke på teksten “Histaminintolerance” øverst i venstre hjørne.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Indlæg fra stan
admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Indlæg fra stan
den: November 23, 2011, 23:20
Citat

Oprindeligt lagt på 02.05.2011 kl. 23:48

Diasin, Camucin sælges i Tyskland under navnet Daosin. Se f.eks. http://gesundshop24.de/daosin-kapseln-60-St-p3265360-07.html Hvis i kan tysk har de i Tyskland meget støre forum om Daosin og hvordan den virker eller ikke virker. Der er faktisk mange der siger, at Diasin/ Daosin har virket ca 3-4 uger og virker ikke mere. Jeg har oplevet flere gange et tilbagefald, hvor jeg hævde det så skidt, at jeg vidste ikke, hvad jeg må spise. Jeg kan ikke spise kød- hverken svine- okse- kyllingekød, fisk, skaldyr, ingen pålæg, leverpostej, skinke. Dertil kommer de sædvenlige produkter som stærke oste, tomater, syltede produkter osv.Efter at jeg fik udskyldt tarme flere gange startede jeg med en diæt og blev ved i 3 måneder. Bagefter kunne jeg bruge Daosin 2 piller om dagen og prøvede at spise alt. Det gik ca. 3 uger. I dag er jeg tilbage ved tarmudskyldningen og diæt. Jeg tror at hvis jeg er heldig og holder diæt i 3 måneder igen, kan jeg måske bagefter spise forsigtig fjerkræ 1 gang om ugen. Ingen vi, ingen sprit og øl.. Har nogen lignede erfaringer?
Stan6

admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Re: Indlæg fra stan
den: November 23, 2011, 23:21
Citat

Lagt på 08.05.2011 kl. 14:11 | Som svar på Stan.

Hej Stan
Reagerer du ens på alle former for kød? Er der forskel på dine reaktioner alt efter hvor friskproduceret kødet er?
Jeg har ikke selv haft problemer med fersk kød, men har et par gange haft lidt mistanke til oksekød som jeg har haft længe i fryseren.

Jeg har i en australsk netgruppe mødt flere der også reagerer på fersk kød.
(yahoo- netgruppe: salicylate_amine_exchange. Den er ikke så aktiv længere, men der er stadig nogle gode indlæg at surfe rundt imellem)

Det er interessant at høre om dine erfaringer med at spise normalt på Daosin. Det ser ud til, at det ikke er vejen frem, der er nok ikke nogen vej udenom at holde diæten og så bare indimellem spise lidt af det forbudte sammen med en Daosin, så bliver kroppen trods alt ikke udfordret hver dag.
Hilsen Liselotte

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.025 sekunder.