Forum

Velkommen til forum, hvor du kan fortælle om dine erfaringer og stille spørgsmål til andre brugere. Alle kan læse i forum, men du skal registreres for at skrive i forum.

Her er en kort vejledning til nye brugere. Når du registrerer dig som bruger af forum, får du tilsendt et kodeord via e-mail. Når du logger på med brugernavn og kodeord, kommer du ind på din profilside, hvor du nederst på siden har mulighed for at ændre til et selvvalgt kodeord.  Du kommer fra profilsiden videre ind på hjemmesiden ved at trykke på teksten “Histaminintolerance” øverst i venstre hjørne.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Næsepolypper, salicylsyre og histamin
admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Næsepolypper, salicylsyre og histamin
den: November 23, 2011, 18:36
Citat

Næsepolypper, salicylsyre og histamin
Started by Liselotte 1 month ago
for mange år siden fik jeg salicylsyreintolerance med reaktion på acetylsalicylsyrelignende medicin samt fødevarer med højt indhold af salicylsyre (frugt, krydderier,vin, mint, lakrids mm) Ved at holde en diæt lav på salicylsyre kunne jeg undgå symptomer som hovedpine og diarre, men jeg havde ofte stoppet næse og begyndte at danne næsepolypper og jeg mistede også min lugtesans. Det resulterede så i hyppige bihulebetændelser som blev behandlet med antibiotika. Hos ørelægen fik jeg indsprøjtninger med binyrebarkhormon for at dæmpe polypperne, og ca hvert tredje år blev jeg indlagt på hospitalet og fik fjernet polypperne kirurgisk. Men de blev ved med at komme igen, jeg er blevet opereret 5 gange indenfor 14 år. Men for 3 år siden da jeg opdagede, at jeg også havde fået histaminintolerance holdt jeg op med at spise histaminrige fødevarer herunder chokolade og te. Det gjorde en gevaldig forskel på næsepolypperne, jeg blev opereret endnu engang, men nu kunne jeg holde dem væk med en kombineret salicylsyre og histaminfattigdiæt. Der er mange ting som jeg ikke spiser længere, men til gengæld er det en fornøjelse at være sluppet for de mange bihulebetændelser og næsepolypper.

Hilsen Liselotte

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.032 sekunder.