Forum

Velkommen til forum, hvor du kan fortælle om dine erfaringer og stille spørgsmål til andre brugere. Alle kan læse i forum, men du skal registreres for at skrive i forum.

Her er en kort vejledning til nye brugere. Når du registrerer dig som bruger af forum, får du tilsendt et kodeord via e-mail. Når du logger på med brugernavn og kodeord, kommer du ind på din profilside, hvor du nederst på siden har mulighed for at ændre til et selvvalgt kodeord.  Du kommer fra profilsiden videre ind på hjemmesiden ved at trykke på teksten “Histaminintolerance” øverst i venstre hjørne.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Fiskeolie
Gæst

Indlæg: 1
Permalink
Indlæg Fiskeolie
den: October 21, 2013, 10:11
Citat

Er der nogen, der ved, om der er histamin i fiskeolie?

Iris

Indlæg: 2
Permalink
Indlæg Re: Fiskeolie
den: January 16, 2022, 09:55
Citat

Hejsa:-) Jeg leder efter et sted hvor jeg kan starte en ny tråd. For jeg er blevet meget bedre, og vil gerne dele mine erfaringer.

Fiskeolje, jeg ved ikke om der er histaminer i, men fordi histamin er et protein, hvis jeg har forstået rigtigt, og olie er fedt, så tænker jeg at det ikke burde være noget problem. Jeg anvenser selv olje som er IFOS og MSC mærket. Det første mærke er for at sikre at oljen er så lidt harsk som muligt, dvs. ikke indeholder transfedtsyrer, og så for at sikre at oljen har så få miljø gifte i sig som muligt. MSC er den bedste sikring der er, mod at bidrage til at udrydde truede dyrearter, når vi spiser noget fra havet.

Men ellers, så er jeg blevet markant bedre, ang. min histamin allergi, og allergi i det hele taget, efter at jeg tager kobber tilskud. Mangel på kobber, kan give diverse allergier, og kobber bruges af kroppen til at komme af med histaminer, sammen med B vitaminer, det er via methylerings processen. Jeg er blevet meget klogere på det her, via at anvende den forskning, som få ved findes, nemlig inden for det naturvidenskabelige emne: Ernæring. Den bedste jeg har fundet inden for det her, er Chris Masterjohn. Han har en video på nettet ang. histaminer, og hvad der kan gøres. Den kan anbefales.

Og ellers har jeg været syg med at sidde i rullestol med nervesmerter i hele kroppen. Nu kan jeg gå igen, og smerterne er reduceret med ca. 95%. Det er via forskning fra bl.a. Chris (eks. i glutathione) men det som har gjort 80% af forskellen, eller mere, er en professor i medicin, som igen deler sin viden gratis på nettet, nemlig professor Terry Wahls, som er blevet rask fra multible sclerose (som ikke var det jeg havde, men diæten virkede alligevel) og hun forsker i dag i området og uddanner nye læger.

Jeg kan dele meget mere, om lignende og andre forskere, så spørg hvis det har interesse.

Håber at nogen ser det her, og fortæller mig hvordan jeg kan lave en egen tråd med det!

Med et ønske, om et bedre helbred, til alle, og et ønske om at den her form for forskning, bliver en del af den almindelige lægeverden, og af den behandling folk tilbydes:-)

Bh fra Iris

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.025 sekunder.