Forum

Velkommen til forum, hvor du kan fortælle om dine erfaringer og stille spørgsmål til andre brugere. Alle kan læse i forum, men du skal registreres for at skrive i forum.

Her er en kort vejledning til nye brugere. Når du registrerer dig som bruger af forum, får du tilsendt et kodeord via e-mail. Når du logger på med brugernavn og kodeord, kommer du ind på din profilside, hvor du nederst på siden har mulighed for at ændre til et selvvalgt kodeord.  Du kommer fra profilsiden videre ind på hjemmesiden ved at trykke på teksten “Histaminintolerance” øverst i venstre hjørne.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Diasin EMNE LUKKET
admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Diasin
den: November 26, 2011, 19:38

Luna skriver:

15. juni 2011 kl. 08:08 (Rediger)

Hej Liselotte.
Tak for dit tiltag med siden. Jeg har haft meget glæde af tabellerne.
Har læst en del her og der, og kontaktet folk i Østrig. Der forskes der jo en del i emnet Histamin Intolerance (her i DK anerkendes det ikke som lidelse!)Jeg blev anbefalet stoffet DIOSIN, som jeg køber på nettet:
http://www.laktonova.de/onlineshop/magendarm/daosin.php
Har afprøvet det flere gange, når jeg skal i byen, og har undgået min migræne.
Vil også prøve at tage ekstra B6 vit.
DAO er det stof vi (os i dette forum )mangler, så måske andre også kan få glæde af det.
Vh Luna

admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Re: Diosin
den: November 26, 2011, 19:39

Ann-Sophie skriver:

26. november 2011 kl. 17:51 (Rediger)

Hej Luna
Nu er det første gang jeg er inde i dette Forum, idet jeg først i går fik konstateret fruktose int. Fik for 1år siden konstateret laktose int. Har du også det? Jeg spørger i forhold til de piller som du anbefaler.
Mvh
Ann-Sophie

admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Re: Diosin
den: November 26, 2011, 19:40

Hej Ann-Sophie
Luna skriver om præparatet Diosin som indeholder et udtræk af enzymet diaminoxidase. Det hjælper ved histaminintolerance ved at tilføre mavetarmkanalen ekstra diaminoxidase som herved nedbryder histamin inden det når at blive optaget i kroppen. Du vil kun have gælde af diosin hvis du også har histaminintolerance.
På food intolerance network (engelsksproget hjemmeside) kan du finde meget information om fruktose intolerance og her er nævnt præparatet Fructosin. Det indeholder enzymet xylose isomerase, som omdanner fruktose til glucose, som lettere kan optages. Præparaterne fremstilles af det østrigske firma Sciotec. De fremstiller også præparatet Lactosolv, som indeholder lactase. Du kan læse om præparaterne på Sciotecs hjemmeside http://www.sciotec.at.
Hilsen Liselotte

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.024 sekunder.