Forum

Velkommen til forum, hvor du kan fortælle om dine erfaringer og stille spørgsmål til andre brugere. Alle kan læse i forum, men du skal registreres for at skrive i forum.

Her er en kort vejledning til nye brugere. Når du registrerer dig som bruger af forum, får du tilsendt et kodeord via e-mail. Når du logger på med brugernavn og kodeord, kommer du ind på din profilside, hvor du nederst på siden har mulighed for at ændre til et selvvalgt kodeord.  Du kommer fra profilsiden videre ind på hjemmesiden ved at trykke på teksten “Histaminintolerance” øverst i venstre hjørne.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Indlæg fra Dithe
admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Indlæg fra Dithe
den: November 23, 2011, 23:36
Citat

Lagt på 02.07.2011 kl. 16:25

Maj 2010 fik jeg diagnosen H. ved Anne Buus. Det har ændret mit liv. Har været syg siden småbarnsalderen. Bruger Diosin(købt på nettet af forhandleren i Østrig) tre gange dagl. Hvis jeg “sparer” får jeg straks svære symptomer, også selvom jeg striks holder mig fra de farlige fødevarer og naturligvis alkohol. Jeg er ekstremt sart. Har daglig lette symptomer. Reagerer også på bistik og mange former for medicin.
Har lactoseintolerance. Køber lactasedråber i DK via nettet. De fungerer bedre for mig end kapsler. Er lettere at dosere og smager ikke så grimt som lactrasekapslerne Forhør nærmere på telefon: 6618 9191. Fragtfri forsendelse for køb over 300 kr.

Gæst

Indlæg: 1
Permalink
Indlæg Re: Indlæg fra Dithe
den: March 6, 2013, 18:02
Citat

Hejsa
Er det lovligt at importere diasin til DK? Har desuden også læst om Frucsin og da jeg lider af det hele, fructose, histamin, laktose, sacarose og glutenintolerance så ville det være fedt bare at kunne nyde noget andet en gang imellem uden at min mave/hoved går amok.
Vh Carolina

admin1
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Re: Indlæg fra Dithe
den: March 10, 2013, 22:35
Citat

Du kan uden problemer købe Diasin på et tysk webapotek og få dem tilsendt. Hilsen Liselotte.

Iris

Indlæg: 2
Permalink
Indlæg Re: Indlæg fra Dithe
den: January 16, 2022, 10:58
Citat

Hejsa:-) Jeg leder efter et sted hvor jeg kan starte en ny tråd. For jeg er blevet meget bedre, og vil gerne dele mine erfaringer.

Jeg er blevet markant bedre, ang. min histamin allergi, og allergi i det hele taget, efter at jeg tager kobber tilskud. Mangel på kobber, kan give diverse allergier, og kobber bruges af kroppen til at komme af med histaminer, sammen med B vitaminer, det er via methylerings processen. Jeg er blevet meget klogere på det her, via at anvende den forskning, som få ved findes, nemlig inden for det naturvidenskabelige emne: Ernæring. Den bedste jeg har fundet inden for det her, er Chris Masterjohn. Han har en video på nettet ang. histaminer, og hvad der kan gøres. Den kan anbefales.

Og ellers har jeg været syg med at sidde i rullestol med nervesmerter i hele kroppen. Nu kan jeg gå igen, og smerterne er reduceret med ca. 95%. Det er via forskning fra bl.a. Chris (eks. i glutathione) men det som har gjort 80% af forskellen, eller mere, er en professor i medicin, som igen deler sin viden gratis på nettet, nemlig professor Terry Wahls, som er blevet rask fra multible sclerose (som ikke var det jeg havde, men diæten virkede alligevel) og hun forsker i dag i området og uddanner nye læger.

Jeg kan dele meget mere, om lignende og andre forskere, så spørg hvis det har interesse.

Håber at nogen ser det her, og fortæller mig hvordan jeg kan lave en egen tråd med det!

Med et ønske, om et bedre helbred, til alle, og et ønske om at den her form for forskning, bliver en del af den almindelige lægeverden, og af den behandling folk tilbydes:-)

Bh fra Iris

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.037 sekunder.