Hej forum
Jeg har gennem det sidste 1,5 år været på en diæt fri fra gluten på grund af mistanke for glutenalleri. Denne diæt gik godt de første 8 måneder og er derefter gået ned af bakke med mange toilet besøg hver dag og en del mavesmerter. Jeg har været til en del undersøgelser (startede i 2008) dog uden nogen form for brugbart resultat. Jeg stoppede så denne glutendiæt i januar måned.
Jeg har mange af de symptomer som man har ved histaminintolerance. Så efter at have læst lidt om emnet
startede jeg derefter op på en diæt med så små mængder af histamin som muligt.
Jeg mærker stor forskel, og synes min mave er på rette kurs i øjeblikket!
Jeg spiser nu hvede uden problemer! Men hvis jeg går over til fuldkornshvede går det helt galt og ender ud i mange mavesmerter og toiletbesøg. Men fuldkornshvede skulle jo også indeholde en del histamin?
Jeg har stadig store problemer med alkohol, rødvin osv.
Men det skulle også være noget af det værste at drikke hvis man har histaminintolerance.
Er der nogle der har erfaring med at spise DAOSIN eller BENADRYL inden eller uden indtagelse af histaminrige fødevare/alkohol og vin?
Jeg føler som mange andre på dette forum, at der virkelig ikke er fokus på dette emne med allegier der findes i fødevare i Danmark, på trods af vi er i år 2012. Man står meget alene med dette problem! På trods af mange besøg hos speciellæger.
En ting til;)
Ville gerne høre hvad i andre spiser til morgenmad?. Har nemlig læst at lyst brød også indeholder lidt histamin fra gæren der er tilsat brødet?.
Tak for en Kanon hjemmeside...
På forhånd tak for svarne:)
Med venlig hilsen
Morten
|