Få nyhedsmails fra histaminintolerance.dk

Ude i højre side er der oprettet et felt hvor du kan tilmelde dig nyhedsmails fra histaminintolerance.dk. Hver gang jeg opdaterer hjemmesiden med nyt fra ind og udland skriver jeg en kort notits om det her på forsiden og så vil du automatisk modtage en nyhedsmail.

Om Liselotte

Jeg har haft salicylsyreintolerance i 18 år og histaminintolerance i mindst 6 år. Da der er alt for lidt kendskab til fødevareintolerancer i Danmark har jeg oprettet denne hjemmeside for at kunne viderebringe den viden som jeg efterhånden har samlet sammen. I 2012 blev Histaminintoleranceforeningen stiftet og hjemmesiden kører videre som en del af foreningen.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Få nyhedsmails fra histaminintolerance.dk

  1. Tove Tendenes skriver:

    Bor i Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *